Kraam of geboortekoffer

            kraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer, mint groen, 20 cmkraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer, fuchsia roze, 25 cmkraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer, kobalt blauw, 25 cmkraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer, wit, 25 cmkraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer, baby blauw, 16 cmkraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer,zilver grijs, 25 cmkraamkoffer, kraamcadeau, kinderkoffer, babykoffer, geboortekoffer, baby roze, 16 cm

Functionele kraamkoffertjes.......

Een mooi en functioneel kartonnen kinderkoffertje voor op de baby- of kinderkamer. Ideaal om knipjes, verzorgingsproducten of andere kleine spulletjes in op te bergen. Het koffertje is leuk om zo te geven maar natuurlijk ook gevuld met leuke babyartikelen. Lees hieronder hoe u makkelijk van een kartonnen koffertje een heus kraam of geboortekoffertje kunt maken.
De koffertjes zijn gemaakt van dik geplastificeerd karton met nog een papieren laagje aan de binnenkant voor extra stevigheid. Het handvat en de sluiting zijn van metaal en de koffertjes hebben verschillende afmetingen.
U kunt er voor kiezen om het koffertje leeg of gevuld te bestellen. Standaard zitten er in het gevulde koffertje 10 of 15 Kruidvat luiers en tegen meerprijs zijn Pampers luiers ook mogelijk.

 

Sorteer op: