Dagboek voor mijn dochter

Dagboek voor mijn dochter
Dagboek voor mijn dochter
17.99
InStock
Aantal

Een dagboek voor al die kleine en grote momenten van je dochter.
Je maakt zelf een persoonlijk en uniek dagboek om later aan haar cadeau te geven. 

Met het Dagboek voor mijn dochter bewaar je de mooiste herinneringen aan haar kindertijd. Van een grappig woordje tot de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes. Met iedere geschreven bladzijde wordt het boek iets waardevoller. Onderaan de pagina staan subtiel weergegeven vragen die je kunnen inspireren bij het schrijven.
 
Het Dagboek voor mijn dochter is een ideaal kraamcadeau. Veel babydagboeken richten zich op het eerste jaar. Dit dagboek is gemaakt voor moeders met kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar. 

Afmeting: 21x208x150 mm


Terug naar overzicht